Wie is Predil

De prefab-beton en -wapeningafdeling in Olen bestaat uit 20 gespecialiseerde lassers, bekisters en technisch tekenaars met een passie voor prefab en een typische Kempische doe-mentaliteit.

Onze mensen hebben stuk voor stuk ervaring in de prefab productie en kennen dus hun vak. Elk van hen weet perfect hoe ze je efficiënt en snel verder kunnen helpen. Ze luisteren daarbij naar jouw noden, de beschikbare plannen en eventuele uitzonderlijke verzoekjes. Het technische team doet er elke dag alles aan om je een zo kort mogelijke levertermijn te garanderen. Maatwerk is daarbij de maatstaf, standaardwerk de uitzondering.

Het team staat onder leiding van Liesbeth Lauwers en Gert Ver Donck. Twee mensen die de gevoeligheden van prefab kennen en weten wat kan.

Gert Ver Donck

Hoofd Predil

Gert leidt de dagelijkse werking van Predil. Hij is het aanspreekpunt voor het team en stelt zijn kennis ter beschikking aan klanten en collega's.

 

Liesbeth Lauwers

Productieverantwoordelijke wapeningsstaal

Liesbeth stuurt onze gespecialiseerde lassers. Ze verwerkt productietekeningen naar duidelijke briefings en houdt zich aan de strakke planning.

 

Meer informatie?

Benieuwd naar alle mogelijkheden met prefab-beton? Vragen over gelaste of losse wapening? Aarzel niet om ons te contacteren voor meer uitleg of een offerte.